Χάντερ: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία»

Χάντερ: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία»
Photo Credits: INTIME

Ο Βινς Χάντερ ήταν εντυπωσιακός στο ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ νίκησε τη Μπάμπεργκ με 69-67, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ανατρέψει το -4 της ήττας στη Γερμανία.

Ο Αμερικανός σέντερ της «Βασίλισσας» έκανε εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 19 πόντους (5/7β., 7/12δ.) και 11 ριμπάουντ (7αμ.-4επ.), έχοντας επίσης 2 τάπες, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 λεπτά συμμετοχής. Στο τέλος του ματς, ο Χάντερ μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ», όπου αρχικά σχολίασε τα παρακάτω:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό και καλό ματς, όσον αφορά στον ανταγωνισμό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα. Περιμέναμε πως θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελικά αυτό έγινε. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ σκληρά».

Σχετικά με τα συναισθήματα για τον αποκλεισμό, ο Αμερικανός επισήμανε: «Φυσικά είναι… χάλια. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να περάσουμε στο Final-4, οπότε πλέον αυτή η εξέλιξη, μας αφήνει πολύ άσχημα συναισθήματα».

Όσο για τη διαιτησία, ο άσος της ΑΕΚ σεβάστηκε τις αποφάσεις των ρέφερι, παρόλο που ήταν κάκιστες για την ομάδα του: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία, όταν είσαι μπροστά με 12 πόντους και μένουν 6 λεπτά για να τελειώσει το ματς.

Όσο και αν θέλουμε και οι ίδιοι να το… ρίξουμε στους διαιτητές, δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς κυρίως. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας πιο σκληρά και καλύτερα».

Δεν θα μπορούσε φυσικά, να μην πει τα καλύτερα για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς. Ήταν μαζί μας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μας υποστήριξαν θερμά και ήταν φοβεροί. Ακόμα και αφού ηττηθήκαμε, έμειναν εκεί και μας χειροκρότησαν και ήταν άνετοι με αυτό.

Θα μπορούσαν να μας είχαν… γιουχάρει, όμως δεν το έκαναν, γιατί είδαν ότι δώσαμε τα πάντα για αυτούς. Είμαι χαρούμενος που τους είδα σήμερα στο γήπεδο».

Τέλος, για τη συνέχεια της σεζόν στην Betshop Basket League, ο Χάντερ συμπλήρωσε: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε από την αρχή. Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάμπεργκ, αλλά έχουμε και άλλο ματς μπροστά μας, το Σάββατο (σ.σ. αύριο) στο Λαύριο και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X