Παρουσία Παππά η συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για το γήπεδο

Παρουσία Παππά η συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Δευτέρας (01/04) για τον Δημήτρη Μελισσανίδη . Oπως διαβάσατε νωρίτερα στο «enwsi.gr» ο ισχυρός άνδρας της της ΠΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με δεκάδες επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας και τους ανέλυσε το σχέδιο του για το γήπεδο της ΑΕΚ, αναπτύσσοντας και το πλάνο του για την αξιοποίηση της περιοχής η οποία θα έχει σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη της.

Ανάμεσα στους δεκάδες επιχειρηματίες που βρέθηκαν στην συνάντηση του ισχυρού άνδρα της Ενωσης,  ήταν και ένας από τους κορυφαίους Ελληνες επιχειρηματίες, ο Πέτρος Παππάς.

Ο κ. Παππάς είχε ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματοδοτώντας την από το 2004 μέχρι και το 2011, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει στηρίξει εξ’ αρχής την «Αγιά Σοφιά» και χρηματοδοτεί ήδη την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πόσο αυτό ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ για την α’ φάση των εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται το πόσο αυτό να αυξηθεί κι άλλο μέχρι την ολοκλήρωση του γηπέδου. Οπως γίνεται αντιληπτό, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του πανίσχυρου Ελληνα επιχειρηματία σε μια τέτοια βραδιά.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X