«Κλείδωσε» το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο η ΑΕΚ

«Κλείδωσε» το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό στην ΑΕΚ απέναντι στην Λαμία.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ οδεύει και αυτός προς τον τελικό, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Οπως όλα δείχνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ  θα λύσουν τις διαφορές τους και φέτος στον μεγάλο τελικό και αυτόματα οι πέντε θέσεις της Ευρώπης θα βγουν από το πρωτάθλημα.

Είναι ήδη αρχές Απρίλη και όλα δείχνουν να έχουν κριθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απομένει μόνο να μάθουμε ποιος θα είναι ο Κυπελλούχος για την σεζόν 2018/19 και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Super League. Ετσι, εάν «κλειδώσει» ο τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τότε «κλειδώνουν» και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος.

Ο 4ος (Ατρόμητος αυτή τη στιγμή) και ο 5ος (Αρης αυτή τη στιγμή) θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και ουσιαστικά η τελική κατάταξή τους στην βαθμολογία δεν θα παίξει κάποιο ρόλο σε ότι έχει να κάνει από που θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.  Κι αυτό γιατί τόσο η 4η όσο και η 5η θέση της βαθμολογίας οδηγεί στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Φυσικά, τίποτα δεν θα αλλάξει και για την ΑΕΚ που είναι το μεγάλο φαβορί για την 3η θέση. Ετσι λοιπόν, η Ενωση θα πάρει το «καλό» εισιτήριο για το Europa League (τρίτο προκριματικό), ενώ στην περίπτωση που κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος δεν θα αλλάξει κάτι.

Οσον αφορά τις άλλες δύο θέσεις της Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται αγκαλιά με το φετινό πρωτάθλημα θα παίξει στον δεύτερο ή στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο Ολυμπιακός που ακολουθεί στη βαθμολογία και βρίσκεται στη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X