Είναι τρελοί οι ΑΕΚτζήδες! 13.562 εισιτήρια έφυγαν για την Μπάμπεργκ!

Όλοι ΟΑΚΑ για εισιτήριο, όλοι δίπλα στη λαβωμένη ΑΕΚ των τροπαίων!
Photo Credits: INTIME

Από χθες, είχε γίνει γνωστό πως είχε κλείσει το κάτω διάζωμα και η διοίκηση της ΑΕΚ είχε «αναγκαστεί» να ανοίξει και το άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Αλλά φαίνεται, πως η «καψούρα» για την ΑΕΚ και η επιθυμία να «σπρώξουν» τη «Βασίλισσα» στην πρόκριση στο δεύτερο συνεχόμενο Final 4 του Champions League, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης του στα σόσιαλ μίντια ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, ήδη έχουν διατεθεί 13.562 εισιτήρια! Απίστευτος αριθμός, ενδεικτικός της τρέλας που υπάρχει για την μπασκετική ΑΕΚ. «Μέρες Μαγιού 2018. Σας είχα προειδοποιήσει… Μόλις ο “άρχων” του ΟΑΚΑ, ο αγχωμένος Ηλίας (Ilias Bovalis) μ’ ενημέρωσε σχετικά: 13562 (!) εισιτήρια μέχρι στιγμής.

Λίγο ακόμα συνενωσίτες. Εσείς θα πάρετε την πρόκριση. Εσείς θα επικυρώσετε και επιβραβεύσετε το δίκαιον. Εσείς θα δώσετε την απαιτούμενη ώθηση στην κορυφαία -βάσει επίδοσης- Ομάδας του εφετινού BCL. Κόντρα στα μπάτζετ. Κόντρα στην κακοδαιμονία. Κόντρα στα περίεργα της Βαμβέργης. Κόντρα σε όλα. Σπεύστε να γεμίσουμε και το άνω διάζωμα.

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ», ανέφερε σχετικά στο κείμενο του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X