Στη "μάχη" των play-off με Ολυμπιακό η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)

Στη "μάχη" των play-off με Ολυμπιακό η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, επιστρέφει στα play-off του πρωταθλήματος μετά το 2013-14, αντιμετωπίζοντας σήμερα (03/04, 17:00, ERTSPORTS HD) τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Οι παίκτες της “Ενωσης” θέλουν να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μάλιστα, η ΑΕΚ για 8η φορά στην ιστορία και για πρώτη μετά την 7η θέση του 2014 βρίσκεται μέσα στην 8αδα της Volley League.

Για τους “κιντρινόμαυρους” είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν χωρίς να έχουν το άγχος και την πίεση για το αποτέλεσμα και ο προπονητής της Άκης Φλαούνας υποσχέθηκε μία φιλότιμη και δυνατή αγωνιστική παρουσία στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Πετύχαμε το στόχο των πλέι οφ και αυτό μας έδιωξε το άγχος και την πίεση. Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε και θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί. Αν μας δοθεί ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Ο αγώνας είναι τηλεοπτικός και έχουμε επί πλέον κίνητρο και για τη φανέλα του συλλόγου αλλά και για μας προσωπικά να δώσουμε ότι μπορούμε».

Ο Άκης Φλαούνας, επέλεξε στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Χαραλαμπίδη, Σαλαφζούν, Παπαδόπουλο, Στοΐλοβιτς, Κανέλλο, Ιμπραχίμοφ, Γκαρά, Κρέτση, Τζιουμάκα, Λάππα, Μπουρκόφσκι, Σωνάκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ονόπας-Κυριοπούλου και παρατηρητής ο Γεωργουλέας.

Ο λίμπερο της ΑΕΚ, Δημήτρης Γκαράς, δήλωσε στο aek.gr: “Παίζουμε με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να εμφανίσουμε ένα καλό σύνολο και ανταγωνιστικό, ώστε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε σε υψηλά ποσοστά την υποδοχή μας, ώστε να έχουμε αποτελεσματικό side out και να δώσουμε την προσοχή μας ειδικά στον διαγώνιο που “καθαρίζει” τις πιο δύσκολες μπάλες. Πιστεύω αν είμαστε κοντά στο σκορ θα βρεθούν οι ευκαιρίες για να καταφέρουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Τέλος, πρέπει να διασκεδάσουμε το παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X