Το νέο "Μπερναμπέου" θα κοστίζει...μόνο 575.000.000 ευρώ!

Το νέο "Μπερναμπέου" θα κοστίζει...μόνο 575.000.000 ευρώ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή χρονιά ήταν πλήρως αποτυχημένη για την Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλαξε τρεις προπονητές και έμεινε εκτός στόχων από πολύ νωρίς. Σε λίγους μήνες όμως οι φίλοι των Μερένχες θα έχουν έναν πολύ σοβαρό λόγο να χαμογελούν καθώς θα αρχίσει η κατασκευή του νέου “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. “Η Ρεάλ θα έχει σύντομα το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως σκέφτεται χωρίς την…”Αγία Σοφιά”!

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων γνωστοποίησε πως οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του γηπέδου θα αρχίσουν το καλοκαίρι του 2019 και θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 42 μηνών. Ενώ μεταξύ άλλων στην ομιλία του είπε: “Θα είναι μία βελτίωση για την πόλη της Μαδρίτης, θα είναι το καλύτερο στάδιο στον κόσμο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να μεταμορφώσουμε το γήπεδο σε μία μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο.

Θέλουμε να είναι ένα μεγάλο ψηφιακό στάδιο του μέλλοντος που θα πληρωθεί με τα χρήματα που θα προέλθουν από την ανοικοδόμησή του και που θα διατηρήσει την Ρεάλ ανταγωνιστική μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό σκηνικό που φαντάζει αβέβαιο”.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του νέου γηπέδου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X