Τρίποντο ψυχολογίας ψάχνει η ΑΕΚ πριν την πρώτη μάχη του Κυπέλλου! (17:15, LIVE Σχολιασμός Enwsi.gr)

Με συνταγή Χιμένεθ, η ΑΕΚ παίρνει νίκες και ψυχολογία και πάει …Καραϊσκάκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δυο εβδομάδες απραξίας, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενεί (17:15, NOVASPORTS 2 ) τον Παναιτωλικό του Δέλλα στο ΟΑΚΑ, για την 26η αγωνιστική, πέντε… στροφές πριν την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος.

Μετά το… αντίο στην πρώτη και την δεύτερη θέση, η ΑΕΚ κλείδωσε ουσιαστικά (απομένει και μαθηματικά) την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, που δίνει το καλό εισιτήριο του Europa League και θα επιχειρήσει ένα θετικό… finish στην Super League. Μπορεί το ματς με τον Παναιτωλικό να είναι βαθμολογικά αδιάφορο για την «Ένωση», ωστόσο είναι πολύ σημαντικό στο κομμάτι της ψυχολογίας. Η πρωταθλήτρια κυνηγάει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για να «σώσει» την χρονιά και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών με την Λαμία. Άπαντες καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να πάει με καλή ψυχολογία στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν σήμερα απέναντι τους έναν παλιό γνώριμο. Τον πρώην παίκτη και κόουτς της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα, που τα πάει περίφημα στον πάγκο του Παναιτωλικού, έχοντας τον σύνολο του Αγρινίου στην 6η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στους 47. Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, η «Ένωση» δεν εμφανίστηκε ποτέ, ηττήθηκε 2-1, ένα αποτέλεσμα όπου προκάλεσε τότε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Αναμφίβολα, ο κόουτς της ομάδας θέλει να δει και πάλι μια ΑΕΚ… ψυχωμένη και παθιασμένη, όπως στο τελευταίο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, όπου η πρωταθλήτρια επικράτησε με γκολ του Αλμπάνη.

Στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό, ο Μανόλο Χιμένεθ πονοκεφαλιάζει για την σύνθεση της άμυνας. Ο Ανδαλουσιανός δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Τσόσιτς και τον τραυματία Τσιγκρίνσκι. Παράλληλα, εκτος είναι ο τιμωρημένος Πόνσε, αλλά και ο Άλεφ για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην διάθεση του Μανόλο βρίσκεται μετά από καιρό ο Νίκλας Χουλτ.

Με αυτά τα δεδομένα, πιθανότερος σχηματισμός είναι το 3-5-2. Κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Οικονόμου, Σβάρνα, Μπακάκη να είναι στα στόπερ. Ο Γκάλο αναμένεται να πάρει θέση στο δεξιό άκρο, ο Χουλτ στο αριστερό, ενώ στα χαφ θα βρεθούν οι Μάνταλος,Σιμόες, Κρίστιτσιτς. Στην επίθεση, ο Μάρκο Λιβάγια θα έχει δίπλα του πιθανότατα τον Λούκας Μπογέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X