Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πιά για το κάζο της Λαμίας

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πιά για το κάζο της Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγνωστες πτυχές από τον περιβόητο αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Λαμία της… Γ’ Εθνικής το 1984, γνωστοποίησε ο Νίκος Πιάς με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση…

Δείτε την ανάρτησή του:

«Χρωστώ ένα κείμενο στους εραστές του ποδοσφαίρου! Επ’ ευκαιρία λοιπόν του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ-Λαμία σε λίγες μέρες! Μια Λαμία που απέκλεισε ήδη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Δεκαετίες πριν, νεαρός ήρθα στην Αθήνα λόγω ΑΕΚ. Λίγες εβδομάδες μετά κληρωθήκαμε στο κύπελλο με Λαμία, ομάδα τότε Γ’ Εθνικής! Νοκ-άουτ παιχνίδι στο χωμάτινο γήπεδο της. Κολλητός μου ο Σουηδός Χόκαν Σάντμπεργκ, νέος στην ομάδα κι αυτός, αφού μιλούσα Σουηδικά από τα μαθητικά χρόνια στη Ρόδο δουλεύοντας σερβιτοράκι! Το ξερό γήπεδο της Λαμίας από την αντανάκλαση ήλιου και ζέστης έμοιαζε με σεληνιακό τοπίο κι ο Χόκαν με ρωτάει: –Γιατί ήρθαμε πρώτα εδώ στο χωράφι; Για προθέρμανση; –Όχι, του λέω, σ’ αυτό θα παίξουμε! Άσπρισε, κιτρίνισε, άλλαξε 5 χρώματα. Όποιος έχει επισκεφτεί τη Β. Ευρώπη ξέρει πως χώμα βρίσκεις μόνον άμα σκάψεις! Ούτε λόγος για μπάλα! –Δεν θέλω να παίξω, μου λέει φοβούμενος τραυματισμό! Πως θα το αποφύγω; –Ξέχνα το του λέω, είσαι καινούργιος, θα υπάρξει άσχημη εντύπωση στο κόσμο! Παίξε όπως μπορείς! Έτσι κι έκανε. Ως γνωστόν χάσαμε 1-0 κι αποκλειστήκαμε! Την άλλη μέρα στη Ν. Φιλαδέλφεια μαζεύτηκαν από νωρίς εκατοντάδες οπαδοί, δυσαρεστημένοι έως εξαγριωμένοι. Όποιος παίκτης περνούσε μπροστά τους για να μπει στα αποδυτήρια υφίστατο λεκτικό προπηλακισμό! Εμένα μου φώναζαν: “Τουρίστα γύρνα στη Ρόδο στα κλαμπ και στις Σκανδιναβές, για ποιο λόγο ήρθες στην Αθήνα”! Αργότερα η κατάσταση μύριζε μπαρούτι! Ο κόσμος μπήκε στους εσωτερικούς χώρους και περικύκλωσε τα αποδυτήρια όπου είχαμε κλειδαμπαρωθεί! Ο Χρ. Αρδίζογλου στη τελευταία χρονιά της μεγάλης καριέρας του στην ΑΕΚ, έχοντας το ακαταλόγιστο και στο κίνδυνο γεμίζει ένα κουβά με νερό, ανοίγει ένα τζάμι με κάγκελα που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο και τον αδειάζει στα κεφάλια των οπαδών, ρίχνοντας και 2-3 μπινελίκια! Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Άρχισαν να χτυπιούνται πόρτες, κάγκελα, τζάμια από ένα εξαγριωμένο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα πως από τα απάνεμα νερά του επαρχιακού ποδοσφαίρου, είχα κολυμπήσει στον τρικυμιώδη βαθύ ωκεανό των μεγάλων ομάδων, όπου οτιδήποτε πλην κατάκτησης τίτλων θεωρείται αποτυχία! Όπως όμως όλοι ξέρουν, ποτέ οπαδός δεν χτυπά παίχτη της αγαπημένης του ομάδας! Η τσαντίλα φτάνει μέχρι το βρίσιμο. Φυσικά επενέβη και η αστυνομία, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και ζήσαμε εμείς καλά και οι οπαδοί καλύτερα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X