ΠΑΕ-ΚΑΕ συνεργάζονται για μπόνους σε όσους πάνε με Μπάμπεργκ-Λαμία

ΠΑΕ-ΚΑΕ συνεργάζονται για μπόνους σε όσους πάνε με Μπάμπεργκ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα επικρατήσει ένας… πανικός στο ΟΑΚΑ και στα σκαριά βρίσκεται μια εξαιρετική πρωτοβουλία απο ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει αγώνα τόσο για το Basketball Champions League, όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο! Η μέρα ξεκινάει, με την ρεβάνς της Βασίλισσας στο κλειστό, κόντρα στην Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση για τους «8» της διοργάνωσης. Το ματς είναι στις 19:30 και στις 21:30, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Λαμία, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λόγω των δυο αναμετρήσεων,  υπάρχει σκέψη και μια πρώτη αρχική συζήτηση για κοινή δράση ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ ενόψει της ερχόμενης Τετάρτης και των δύο κολλητών αγώνων μπασκετικής και ποδοσφαιρικής ομάδας με Μπάμπεργκ και Λαμία.

Συζητιέται  δηλαδή να βρεθεί φόρμουλα έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν με εισιτήρια και με κάποιο μπόνους όσοι φίλαθλοι της ομάδας θελήσουν να δουν  και τα δυο ματς των «κιτρινόμαυρων». Δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό, αν τελικά γίνει θα μπει σε εφαρμογή με την επιστροφή των ανθρώπων της ΚΑΕ από τη Γερμανία και το ματς με την Μπάμπεργκ προκειμένου να τρέξει μία (πρώτη) κοινή δράση ΠΑΕ και ΚΑΕ. Και οι δύο πλευρές  από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενθουσιασμό στο να γίνει κάτι τέτοιο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X