Eπιστρέφει (και) ο Ξανθόπουλος με Μπάμπεργκ!

Eπιστρέφει (και) ο Ξανθόπουλος με Μπάμπεργκ!
Photo Credits: INTIME

Στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Κύμη, ο Λούκα Μπάνκι είχε μια δεδομένη απουσία από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Αυτή του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος όμως ανεβάζει «στροφές» και είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Ο πολύπειρος γκαρντ του οποίου η απουσία είναι αισθητή, έπειτα από τον τραυματισμό του στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου νιώθει καλύτερα και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση των «8» του Basketball Champions League με την Μπάμπεργκ (27/03).

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος όπως δήλωσε και στην κάμερα της Cosmote TV θα κάνει ο,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα του και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ηφαιστο Λήμνου το ερχόμενο Σάββατο (23/03).

Ωστόσο, τα προβλήματα των τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ΑΕΚ, με τον Λούκα Μπάνκι να «πονοκεφαλιάζει» και με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο Κουβανός άσος έφυγε από το ματς με την Κύμη, έχοντας κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως ο ίδιος κατά την αποχώρηση του από το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν έδειξε να ανησυχεί.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στο γόνατο, ωστόσο το τοπίο σχετικά με την κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού ο παίκτης πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

 

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X