Ρίχνει τους τόνους για Μπογέ και Αλεφ η ΠΑΕ

Ρίχνει τους τόνους για Μπογέ και Αλεφ η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας παρουσίασε τα δεδομένα που σχηματίζονται από την αγωνιστική προσφορά των Μπογέ και Αλεφ. Αμφότεροι, έχουν μόνο κάποιες καλές στιγμές και δεν έχουν καταφέρει να δείξουν σταθερά καλό πρόσωπο και να πείσουν πως αξίζει να γίνει επένδυση για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, η ΠΑΕ έσπευσε να ρίξει τους τόνους.

«Για κανέναν ποδοσφαιριστή, σε σχέση με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, δεν υπάρχει οριστική απόφαση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Όλα αυτά τα θέματα και όλες αυτές πει εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτή τη στιγμή 100% ανοιχτά», λέχθηκε χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι στην ΑΕΚ θέλουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Ο Μπογέ έχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ από την Τορίνο και είναι στη σφαίρα του απίθανου να καταβληθεί από την ΑΕΚ. Ισως πάντως, υπό προϋποθέσεις να τεθεί κάποιο θέμα ανανέωσης του δανεισμού, εάν κριθεί από τον προπονητή ως καλή περίπτωση για τα άκρα.

Οσον αφορά τον Αλεφ, η Μπράγκα αρνήθηκε να διαπραγματευθεί το 1,8 εκατ. ευρώ της ρήτρας και στην ΑΕΚ είναι διστακτικοί για το εάν πρέπει να κάνουν νέα κίνηση, δεδομένων και των χαφ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν (Σιμόες, Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X