Ζέσταμα… για τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, επιβλήθηκε με 3-0 της Λαμίας

Ζέσταμα… για τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, επιβλήθηκε με 3-0 της Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη από την Λαμία με 3-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Pre League.

Η Λαμία δυσκόλεψε στο δεύτερο και το τρίτο σετ τις φιλοξενούμενες, οι οποίες έδειξαν πως δεν τα παρατάνε εύκολα. Έτσι, ο «δικέφαλος» έβαλε στο τσεπάκι το τρίποντο και βαδίζει για τον επόμενο δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κρίνει πολλά στη κούρσα για την άνοδο.

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το πλευρό των κοριτσιών στο σημερινό παιχνίδι. Οι φίλοι της ομάδας άλλωστε “αγκαλιάζουν” πάντα κάθε τμήμα του “Δικεφάλου” που αγωνίζεται στην πόλη τους και το ίδιο έκαναν και σήμερα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο σύνδεσμος της ΑΕΚ τίμησε τις δύο αθλήτριες της ομάδας, Μαριάννα Μπελιά και Μελίνα Ζίγκα για την προσφορά τους στο τμήμα.

Οι «κιτρινόμαυρες» πήραν άνετα το πρώτο σετ. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν καλά στο ματς που ήταν μπροστά με 5-2, ενώ στην συνέχεια ανέβασαν κι άλλο την διαφορά στο 12-5. Εν τέλει, ΑΕΚ πήρε το σετ πολύ εύκολα με 25-11.

Στο δεύτερο σετ ο «Δικέφαλος» μπήκε καλά στο παιχνίδι με 4-1. Ακολούθως, οι παίκτριες της Λαμίας έδειξαν αντίδραση και κατάφεραν να προσπεράσουν την ΑΕΚ στο 11-8. Στην συνέχεια, η «Ενωση» μείωσε στους τρεις πόντους στο 16-13 και προσπάθησε να πάρει και πάλι προβάδισμα, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21-21. Τελικά, οι «κιτρινόμαυρες» πήραν το σετ με 25-23, κάνοντας μια τρομερή ανατροπή.

Οι γηπεδούχες θέλησαν να δυσκολέψουν και πάλι τις φιλοξενούμενες στο τρίτο σετ, έχοντας προβάδισμα με 5-2. Η ΑΕΚ κάλυψε γρήγορα το σκορ και πέρασε μπροστά με 7-6, ενώ συνέχισε να έχει ηγετικό χαρακτήρα, αφού δεν άφηνε τις αντίπαλες να την προσπεράσουν. Με ένα πολύ καλό παιχνίδι, η “Ενωση” κατάφερε να πάρει το σετ με 25-21 και την αναμέτρηση με 3-0.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο το επόμενο Σάββατο (9/3, 18:00), αφού θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Pre League στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα σετ(3-0): 11-25, 23-25, 21,25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X