Βαρούχας: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Μανθάτη»

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Μανθάτη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος για τη φάση του χθεσινού αγώνα που έκρινε και την ομάδα που θα πάρει και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πήρε άλλη θέση από εκείνη του Σκουλά για τη φάση του Μανθάτη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι καθώς η μπάλα βρίσκει την πλάτη και μετά πηγαίνει ψηλά στο χέρι στον ώμο, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα έπρεπε να δώσει και δεύτερη κίτρινη γιατί δεν υπάρχει πρόθεση από τον άσο του Πανιώνιου.

Παράλληλα, σχολίασε και την φάση στο 26′ που όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο μαρκάρισμα στον Κρέσπο, αλλά και κόκκινη καθώς ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε επίσης και την κίτρινη κάρτα που έδειξε ο Σκουλάς στον Μπανανά γιατί απλά ήταν ο μόνος που δεν είχε πάρει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X