Η στιγμή της έντασης με τον προκλητικό Ουάρντα έξω από την μεικτή ζώνη στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Η στιγμή της έντασης με τον προκλητικό Ουάρντα έξω από την μεικτή ζώνη στο ΟΑΚΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ατρόμητος, ο Αμρ Ουάρντα ήταν προκλητικός. Έκανε χειρονομίες προς τον κόσμο, εκνευρίζοντας τον «κιτρινόμαυρο» λαό που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εντάσεις να συνεχιστούν και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ουάρντα κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του Ατρόμητου από το ΟΑΚΑ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, φανερά εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ο… μόνιμα δανεικός από τον ΠΑΟΚ προκλήθηκε από ελάχιστους οπαδούς της ΑΕΚ, έξω από την μεικτή ζώνη, οι οποίοι πριν ο Ουάρντα επιβιβαστεί στο πούλμαν τον έβρισαν.

Ο… ντιμπιντάι, φαίνεται πως… σοκαρίστηκε από τις βρισιές και δεν συγκρατήθηκε, απαντώντας με βωμολοχίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον σταματήσουν και να τον οδηγήσουν στο πούλμαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Δείτε το VIDEO από το Sport 24:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X