Πρώην βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος (ΦΩΤΟ)

Πρώην βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραμόν Γκιόν Μαρτίνεθ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Είναι δύσκολο να είσαι ο μόνος. Κι άλλοι στο παρελθόν έχουν δείξει ότι τους αρέσουν οι άνδρες προτιμούσαν να είναι ζευγάρι μια κοπέλα για να μην έχουν προβλήματα. Ελπίζω η ιστορία του να τους βοηθήσει να εκδηλωθούν», δήλωσε ο Ολλανδός ακραίος της Τουλούζ στην εφημερίδα «Le Parisien»

Όπως είπε, στην ηλικία των 10 ετών αντιλήφθηκε τη σεξουαλική του ταυτότητα και στα 16 το είπε στη μητέρα του. «Δεν ήταν κάτι που με απασχολούσε. Τι θα μπορούσα να κάνω; Στην Ολλανδία άλλωστε είναι εύκολο να μιλήσεις ανοιχτά. Φοβόμουν να μιλήσω στη μητέρα μου και της έγραψα ένα γράμμα όπου της έλεγα ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Και ότι ήμουν ερωτευμένος με έναν συμπαίκτη μου. Άφησα το γράμμα στο σπίτι και πήγα για προπόνηση. Θυμάμαι εκείνη η προπόνηση ήταν η πιο χειρότερη της ζωής μου καθώς ήμουν πολύ νευρικός. Όταν ήρθε να με πάρει ήμουν πολύ ήρεμος γιατί είπε ότι με στηρίζει», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X