Τραβάει το σχοινί ο Ατρόμητος

Στα χνάρια των... αφεντικών του: Ο Σπανός θέλει ξένους διαιτητές με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ είχαν σήμερα (26/02) το πρωί οι άνθρωποι του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος στη χθεσινή του ανακοίνωση εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα με αφορμή τους ορισμούς που ανακοίνωσε η ΚΕΔ για τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος που η ομάδα του Περιστερίου έκανε επίθεση, ήταν το για ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Τάσος Παπαπέτρου.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ατρόμητου λίγες μόνο ώρες πριν από το ματς με την Ένωση έδειξαν διατεθειμένοι να τραβήξουν κι άλλο το σχοινί…

Με αφορμή το γεγονός μη ορισμού ξένου διαιτητή στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, η διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, με τους Περιστεριώτες να εκφράζουν ξανά τα παράπονα τους αναφορικά με το ζήτημα.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων επισήμανε την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία και κυρίως γκρίνιαξε στο ότι δεν έχουν οριστεί ξένοι διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια του Ατρόμητου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X