Ετοιμη για την νίκη με Ολυμπιακό η ΑΕΚ στο κατάμεστο "Γ. Κασιμάτης"

Ετοιμη για την νίκη με Ολυμπιακό η ΑΕΚ στο κατάμεστο "Γ. Κασιμάτης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το απόγευμα (24/2, 17:00) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ σ’ αγώνα της 18ης ημέρας της Handball Premier.

Στην αίθουσα “Γ.Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, αναμένεται να έρθουν πολλοί φίλοι της ομάδας, αφού έχουν πωληθεί ήδη πολλά από τα 600 εισιτήρια που εκδόθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα θα διατίθενται στο εκδοτήριο.

Η “Ενωση” μετά την πρόκριση της στους “8” του Challenge Cup, θέλει να πάρει κι άλλες δύσκολες αναμετρήσεις που θα της δώσουν ψυχολογία, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες θα έχουν ένα ακόμα πιο κρίσιμο ραντεβού στις 16 Μαρτίου στην Πάτρα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δώσει όρκο νίκης για το δύσκολο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, με σκοπό να δώσουν άλλη μία χαρά στον κόσμο τους και παράλληλα να μειώσουν στον έναν βαθμό την διαφορά από την 1η θέση. Να θυμίσουμε ότι, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς όλοι οι αθλητές του προπονήθηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα. Έτσι, στην αποστολή του “Δικεφάλου” επιλέχθηκαν οι: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ροζαβόλγκι, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.

Την αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier, θα διευθύνουν οι Πατιός- Τσιάνας, με παρατηρητές τους Μίγκα- Κυριακούλια.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στο Πρωτάθλημα, έχουν έρθει αντιμέτωποι ανεξαρτήτου έδρας 8 φορές. Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν 2 νίκες, οι “ερυθρόλευκοι” 4, ενώ 2 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Πιο συγκεκριμένα, σε 3 αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ, η “Ένωση” έχει 1 νίκη και οι Πειραιώτες 2. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι συνολικά οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από 172 τέρματα (60-55 υπέρ της ΑΕΚ στην έδρα της “Ένωσης”).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στους αγώνες με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στο Πρωτάθλημα, είναι ο Malik Hoggas με 27 τέρματα.

Ο απών από αυτήν την αναμέτρηση, αλλά εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του,Παναγιώτης Νικολαΐδης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του aek.gr: “Μεγάλο παιχνίδι! Από τα παιχνίδια που περιμένεις μέσα στη χρονιά. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας σε ένα κατάμεστο “Γ. Κασιμάτης” και έχουμε τον πρώτο λόγο. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι αυτό και μένει να μην μείνουμε στα λόγια και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο! Πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Σε τέτοιους αγώνες κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγοστά λάθη, είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει περισσότερο”, ενώ παράλληλα έστειλε και τις ευχές του για το νέο διαδικτυακό χώρο του χάντμπολ, handball.aek.gr: “Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και για το site μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν άτομα σαν εσάς. Άτομα που δεν ασχολούνται τυπικά με το άθλημα αλλά δημιουργούν μία ιστοσελίδα μόνο για εμάς. Καλή αρχή εύχομαι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X