«Μαγεία» Μπογέ, νίκη με το…στανιό για την ΑΕΚ!

«Μαγεία» Μπογέ, νίκη με το…στανιό για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια εκπληκτική παράσταση, που περιλάμβανε δύο γκολ και μερικές πάσες εκπληκτικής τεχνικής αρτιότητας, ο Λούκας Μπογέ ήταν το σημείο αναφοράς στη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα με 2-1. Τα μαγικά του Αργεντινού ήταν εκείνα που έκαναν τη διαφορά, γιατί κατά τα άλλα, η Ενωση δεν…βλεπόταν. Παιδαριώδη λάθη και κωμικές αντιδράσεις στην άμυνα, πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση, έκαναν τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα να πιστεύει στην έκπληξη ως και το τελευταίο λεπτό.

Ο Χιμένεθ έκανε πέντε αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ συγκριτικά με το ματς στο «Καραϊσκάκης» την περασμένη Κυριακή. Διατήρησε το 4-2-3-1, κράτησε στον πάγκο τον Λιβάγια, άλλαξε τελείως το κεντρικό δίδυμο με τους Γαλανόπουλο και Κρίστισιτς, πήρε ξανά ευκαιρία ο Μπογέ. Και τα πράγματα, έδειχναν να παίρνουν το δρόμο τους με το γρήγορο γκολ του Αργεντινού.

Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά ήταν ανούσια. Εκανε ευκαιρίες, έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία γύρω από την περιοχή του Απόλλωνα, αλλά αυτό που έλειπε ήταν η σοβαρότητα και η σωστή τελική πάσα. Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, οι «κιτρινόμαυροι» ξόδεψαν καλές φάσεις και δεν μπόρεσαν να τελειώσουν με το παιχνίδι από νωρίς.

Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθαν ξανά τα κωμικά λάθη στην άμυνα. Αν και ο Χιμένεθ φώναζε συνεχώς από τον πάγκο να μη γυρνούν την μπάλα πίσω και να παίζουν χαμηλά, οι αμυντικοί της ΑΕΚ έκαναν συνεχώς τα ίδια. Και σε μια φάση, ο – ευρισκόμενος σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα – Οικονόμου έκανε την γκέλα και έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ισοφαρίσει από το πουθενά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χιμένεθ έριξε στο παιχνίδι τον Λιβάγια αντί του Μπακασέτα (αποχώρησε με ενοχλήσεις). Ο Κροάτης πήγε στο πλευρό του Πόνσε, με τον Μάνταλο να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Μπογέ να μεταφέρεται στη δεξιά πλευρά. Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη και βρήκε το δεύτερο γκολ άμεσα, χάρη σε ακόμα ένα χορευτικό του σούπερ Μπογέ.

Το γκολ της Ενωσης έκοψε κάθε διάθεση του Απόλλωνα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Αλλά όσο περνούσε η ώρα, η αδυναμία των «κιτρινόμαυρων» να τελειώσουν το παιχνίδι, έδινε ξανά θάρρος στους ουραγούς της βαθμολογίας. Ετσι, το ματς έμενε ανοιχτό και ο Απόλλωνας εκμεταλλευόταν την υπεροπλία του στον αέρα για να βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ.

Η τραγική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη, η επίθεση φαινόταν να μην έχει άλλες λύσεις και ο Χιμένεθ έριξε στο παιχνίδι τον Αλεφ για να ασφαλίσει τη μεσαία γραμμή και να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Τσιντώτα. Τα κενά περιορίστηκαν, η ΑΕΚ έστω και με ζόρι, πήρε τους βαθμούς της νίκης.

 

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς, Μπακασέτας (46’ Λιβάγια), Μάνταλος, Μπογέ (83′ Αλεφ), Πόνσε (69′ Αλμπάνης)

Απόλλων Σμύρνης (Μ. Τεννές, 4-1-4-1): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές (64’ Ακόστα), Οριουέλα, Στάθης, Ρώσση, Ντούρσο, Γκίνο (56’ Βάρκας), Ναδάλες, Ελ Χέλβε, Μπεντινέλι (80’ Ριβέρο)

Ο Φωτιάδης έδωσε κίτρινη κάρτα στους Λιβάγια (49’), Τσόσιτς (74’), Μπεντινέλι (51’), Βάρκα (62’), Χουάντερσον (74’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X