Με κόσμο η ΑΕΚ αν μπει σε ομίλους του χρόνου

«Παγωμάρα» στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Αγιαξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκε στην ΑΕΚ η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια στον αγώνα του Champions League με τον Άγιαξ. Θυμίζουμε, πως η πρωταθλήτρια τιμωρήθηκε με έναν χρόνο αποκλεισμού από την Ευρώπη με διετή αναστολή, 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο.

Όσον αφορά το… λουκέτο που μπαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα δεδομένα είναι απλά για την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το καλοκαίρι για να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε πρόκειται για Champions League (πολύ χλωμό με την ομάδα στο -8 απο την δεύτερη θέση) είτε πρόκειται για Europa League, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να συμμετάσχει σε δύο ή και τρεις προκριματικούς γύρους. Συνεπώς, αν η Ένωση προκριθεί σε κάποιον ευρωπαϊκό όμιλο, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς θα έχει εκτίσει την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών από τα προκριματικά! Ο… σκόπελος για την ΑΕΚ λοιπόν είναι στα προκριματικά που θα αγωνιστεί σε άδειες εξέδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X