Μουρατόρε: «Να συνεχίσουμε να βοηθάμε στην παγκόσμια εξέλιξη του μπάσκετ»

Μέσα σε 365 μέρες ο Ντούσαν Σάκοτα είναι αυτός που ύψωσε στον αέρα κατά σειρά τα τρόπαια του Κυπέλλου Ελλάδος, του Basketball Champions League και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA μετά την τελευταία επιτυχία της ομάδας εκεί όπου στάθηκε στην περηφάνια που νιώθει για την εν λόγω κατάκτηση αλλά και το πόσο πολύ το ήθελαν όλοι στην ομάδα.

Έπειτα, ο 32χρονος φόργουορντ στάθηκε και στον πατέρα του, Ντράγκαν Σάκοτα ο οποίος ήταν ο προπονητής στις περσινές επιτυχίες της Ένωσης ενώ παράλληλα, τιμήθηκε για την προσφορά του από τους «κιτρινόμαυρους» στη Βραζιλία.

Αναλυτικά ο Ντούσαν Σάκοτα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA:

«Είμαστε περήφανοι που γράψαμε άλλη μια πετυχημένη σελίδα στην πλούσια ιστορία του συλλόγου. Είναι ο πρώτος τίτλος για την ΑΕΚ σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που κάναμε είναι κάτι πολύ μεγάλο. Το θέλαμε πάρα πολύ, όχι μόνο για να μπει στο βιβλίο της ιστορίας, αλλά και για να μας βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν, η οποία αναμένεται δύσκολη».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε τίτλος έχει τη σημασία του την στιγμή που κατακτιέται. Δεν μπορώ να πω αν αξίζει περισσότερο από τους άλλους τίτλους που πήραμε. Ο κάθε ένας έχει τη θέση του στην ιστορία της ΑΕΚ».

Τέλος, είπε όσον αφορά τον πατέρα του,  Ντράγκαν Σάκοτα, ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι ξεχωριστό που ο πατέρας μου, που ήταν προπονητής τίτλων, ήταν στην Βραζιλία για να μοιραστεί τις στιγμές αυτές μαζί μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ιστορία της ομάδας και του άξιζε η αναγνώριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X