«Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το Διηπειρωτικό, θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Στην 5η θέση η ΑΕΚ- Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Basket League
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο τζάμπολ του Διηπειρωτικού Κυπέλλου είναι προ των… πυλών με τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι αποφασισμένοι να διακριθούν στα παρκέ της Βραζιλίας και πιο συγκεκριμένα στο «Carioca Arena 1».

Συγκεκριμένα, πέντε παίκτες της «Βασίλισσας» μίλησαν στο gazzetta.gr για την συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, άλλοι είναι εμφανώς πιο ενθουσιασμένοι κι άλλοι πιο… προσγειωμένοι ωστόσο όλοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να γράψουν ιστορία με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όσα είπαν οι πέντε άσοι της Ένωσης:

Γιώργος Τσαλμπούρης: «Είμαι ευλογημένος που έχω από πολύ μικρός την ευκαιρία στην καριέρα μου να συμμετέχω σε ένα Διηπειρωτικό. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο που παίζεις κάθε χρονιά. Είναι κάτι που μπορεί να τύχει μια φορά στην ζωή σου! Είμαστε πολύ τυχεροί και πιστεύω πως έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Οι ομάδες είναι άγνωστες για εμάς, όπως κι εμείς γι΄αυτούς. Πιστεύω, όμως, ότι δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό. Το παιχνίδι είναι στο γήπεδο,θα έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά».

Μάλκολμ Γκρίφιν: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Νότιο Αμερική, οπότε, ούτως ή άλλως, θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για μένα. Το γεγονός, όμως, ότι έχουμε δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στο τρόπαιο, το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό. Όλοι μιλούν γι’ αυτό. Με την πρώτη θέση στο BCL και την διακοπή στο πρωτάθλημα, όλη μας η συγκέντρωση είναι στο Διηπειρωτικό. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Θέλουμε πρώτα ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο».

Χάουαρντ Σαντ-Ρος: «Θα είναι δύσκολα! Πάμε σε μια άλλη Ήπειρο. Πρέπει να το διασκεδάσουμε, να το απολαύσουμε όσο είμαστε εκεί και να το συνδυάσουμε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν με απασχολούν τόσο οι άλλες ομάδες. Όλοι παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι. Θα παίξει ρόλο πόσο πολύ το θέλεις, πόσο το επιθυμείς. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την κούπα! Θέλουμε να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε. Μερικές φορές νικάς, άλλες χάνεις. Δεν μπορείς να πας, όμως, εκεί με την νοοτροπία ότι “θα δούμε τι θα γίνει”. Πρέπει να έχουμε την νοοτροπία του νικητή και σίγουρα έτσι θα εμφανιστούμε».

Τζόρνταν Θίοντορ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Δεν έχω πάει ποτέ στην Βραζιλία, όπως και αρκετοί από την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε όλη την Ελλάδα σε ένα Διηπειρωτικό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε κόντρα σε δύο ομάδες που δεν έχουμε ξαναδεί, κάτι το οποίο το κάνει διασκεδαστικό. Διαφορετικά στυλ παιχνιδιού σε άλλη Ήπειρο. Αυτό κάνει το μπάσκετ σπουδαίο κι ενδιαφέρον. Δύο ομάδες με πολύ καλούς παίκτες αντιμέτωπες, να είναι ικανές να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους σε μια νέα διοργάνωση. Ο στόχος είναι να το κατακτήσουμε, γι’ αυτό παίζουμε. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό που θέλουμε είναι τίτλοι».

Ντελρόι Τζέιμς: «Θα δούμε μια διαφορετική οπτική, όσον αφορά την Νότιο Αμερική και τις ομάδες. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το όλο γεγονός και να δούμε πως παίζουν κι οι άλλοι. Είναι κάτι διαφορετικό. Η νίκη είναι πάντα καλή! Θα κοιτάξουμε να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και αν όλα πάνε καλά και περάσουμε στον τελικό, θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα είμαστε στην Βραζιλία, ελπίζω να έχει καλό καιρό, όλοι θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Αν πάρουμε την κούπα, θα χορέψω κι εγώ σάμπα μαζί με τον Σαντ-Ρος!».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X