Original 21: «Πάμε ΑΕΚΑΡΑ και άσε τους άλλους να ξεκατινιάζονται» (ΦΩΤΟ)

Ξεσηκωμός σε όλη την Ευρώπη από ΑΕΚτσήδες για ένα εισιτήριο του Final 4!
Photo Credits: INTIME

Σε λίγες ώρες, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να γράψει Ιστορία καθώς θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο για τα ημιτελικά του Διηπειρωτικού Κυπέλλου!

Η Original 21 έστειλε μήνυμα στήριξης στη «Βασίλισσα», μέσω των social media, ενώ έριξε και τις μπηχτές της για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Σε μερικά χρόνια θα συνειδητοποίησουμε 100% τι θα συμβεί αυτό το 3ημερο στη Βραζιλία όταν ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ότι η ΑΕΚ συμμετέχει στον αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου.

Η ΑΕΚ είναι στη φυσική της θέση. Στη θέση της μοναδικής βασίλισσας του παγκόσμιου αθλητισμού. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι της ξεκατινιάζονται και ξεφτιλίζονται στα εγχώρια, η δικιά μας ομάδα με καθαρά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και οχι με κλειστά μασωνικά συμβόλαια ενός τουρνουά του κατεστημένου είναι έτοιμη να πετύχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει να νικήσει (στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα) το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, η ομάδα που μπήκε στα ρεκόρ γκίνες για το πλήθος του λαού της έχει όλο το μέλλον μπροστά της γιατί έχει ιστορία και παρελθόν… Αλλά πλέον έχει και παρών… Και σίγουρα έχει και το κεφάλι ψηλά!

ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ…

ΥΓ. Η ORIGINAL όχι μόνο στην Βραζιλία, αλλά και στο φέγγαρι να παίξεις θα είναι εκέι για σένα»!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2125093347529058&id=111655172206229

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X