Tζέιμς: «Θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και να σηκώσουμε το Διηπειρωτικό»

Tζέιμς: «Θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και να σηκώσουμε το Διηπειρωτικό»
Photo Credits: INTIME

Η «Βασίλισσα» μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στο Ρίο, με αντίπαλο την Σαν Λορέντζο (15/02, 22:00) και στόχος όλων στην ομάδα είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό και η δυνατότητα να διεκδικήσει η ομάδα ένα ακόμα πολύ σημαντικό τρόπαιο.

Ο Ντελρόι Τζέιμς μιλά για όσα περιμένει να δει στο Final Four και θέτει τον ξεκάθαρο στόχο για την παρουσία της ΑΕΚ στην Βραζιλία!

Ο 31χρονος φόργουορντ ετοιμάζεται για τις δικές του… μάχες κοντά στο καλάθι και μιλώντας στο SDNA στάθηκε στα δυνατά σημεία της Σαν Λορέντζο, ενώ εστίασε στο κίνητρο που υπάρχει, ώστε η ΑΕΚ να φτάσει σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία.

Στην αρχή της συζήτησης ο έμπειρος φόργουορντ από την Γουιάνα αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση για την ΑΕΚ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Θα δούμε τι θα συμβεί στην Βραζιλία. Το σίγουρο είναι πως θα βγούμε στο παρκέ και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Είναι μπάσκετ, ακόμα και σε ένα διαφορετικό μέρος της Γης. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε στο Ρίο για να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Τις τελευταίες μέρες άπαντες στην ΑΕΚ έριξαν το… βάρος στην Σαν Λορέντζο. Παρακολουθώντας την, από την δική του σκοπιά τόνισε πως «είναι πολύ καλή ομάδα και από τις πιο δυνατές της χώρας της. Κάθε ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο παιχνίδι της. Όταν βγαίνεις στο γήπεδο δεν σε νοιάζουν αυτά, αλλά το πώς θα επιβάλλεις το παιχνίδι σου και θα παίξεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και δυνατά. Ξέρουμε ότι σουτάρουν πολύ και από κάθε πλευρά του γηπέδου. Θεωρώ πως αν τους περιορίσουμε σε αυτό το κομμάτι θα είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα».

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Ρίο ως η κάτοχος του Βasketball Champions League, ένας τίτλος με μεγάλη βαρύτητα, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να διεκδικήσει ένα τρόπαιο παγκοσμίου βεληνεκούς. Όπως είναι φυσιολογικό, το κίνητρο όλων στην Ένωση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αποτυπώνεται και στα λόγια του έμπειρου άσου.

«Πάμε στο Ρίο ως μια ομάδα που πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο την περσινή σεζόν στο Basketball Champions League.  Θέλουμε να έχουμε εξίσου καλή πορεία και φέτος. Αλλά τώρα η προσοχή μας είναι στο Ρίο. Το ότι κατακτήσαμε το Champions League δεν σημαίνει τίποτα από τη στιγμή που θα παίξουμε στη Βραζιλία με ομάδες που θέλουν κι αυτές να κατακτήσουν το τρόπαιο. Πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση με αυτή που βγάζουμε στα παιχνίδια μας φέτος και αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Στο Final Four του Basketball Champions League ήταν κομβικός, παίζοντας εξαιρετική άμυνα στα τελευταία λεπτά. Και φέτος, όμως, αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στη φετινή προσπάθεια. Εκείνος, πάντως, βλέπει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. «Κάθε παίκτης ξέρει τη σημασία αυτών των παιχνιδιών. Όλοι βγαίνουν στο παρκέ με σκοπό να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να βοηθήσουν την ομάδα τους να κερδίσει. Εγώ, από την πλευρά μου, προετοιμάζομαι πάντα με τον ίδιο τρόπο όποιον αντίπαλο κι αν έχω απέναντί μου, γιατί ξέρω πως ο προπονητής και η ομάδα θα με χρειαστούν».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X