Τι κάνει η ΑΕΚ χωρίς τον Πόνσε;

Σπάει και αλλά ρεκόρ ο Πόνσε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέσα στο 2019 μετρά στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και τρεις νίκες για το κύπελλο και η αλήθεια είναι πως σε όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα έβαλε το… χεράκι του ο Έκι Πόνσε!

Ο Αργεντινός φορ με την πληθωρική παρουσία στην επιθετική γραμμή έχει σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στο νέο έτος, αλλά και στα δυο από τρία ματς του κυπέλλου Ελλάδος.

Ωστόσο, στο σημερινό (10/2) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα πρέπει να κερδίσει, χωρίς να υπολογίζει τις υπηρεσίες του.

Ο Αργεντινός φορ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (7/2). Αυτό το ματς θα είναι το πρώτο μέσα στο 2019, που η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πόνσε. Και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς τον Αργεντινό, μετά από τις αρχές του Οκτώβρη.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί τον πρώτο σκόρερ της, με 13 γκολ στο πρωτάθλημα, δυο στο κύπελλο και σερί πέντε παιχνιδιών στη Superleague που έχει σκοράρει σ’ όλα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στα δυο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ όπου ο Πόνσε είτε δεν έπαιξε, είτε δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα, η ΑΕΚ δεν νίκησε.

Με τον Ολυμπιακό ήταν τραυματίας και το ματς έμεινε στο 1-1, ενώ με τον Ατρόμητο ο Πόνσε μπήκε ως αλλαγή και η Ένωση έχασε με 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X