Τα πλάνα Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα πλάνα Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα ερωτηματικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι λίγα, με τον Ρουμάνο προπονητή να μην έχει καταλήξει ακόμα για κάποιες θέσεις. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και όσον αφορά στην άμυνα, ο Βιεϊρίνια που εξέτισε την ποινή του επιστρέφει στο αριστερό άκρο, με τον Μάτος να ξεκινά στα δεξιά. Οι Κρέσπο και Βαρέλα θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της οπισθοφυλακής με τον νεοαποκτηθέντα πάντως Ίνγκασον να έχει πιθανότητες για φανέλα βασικού.

Στα χαφ θα είναι ο Σάκχοφ θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο, με τους Μίσιτς και Ολιβέιρα ωστόσο να έχουν θέσει κι εκείνοι υποψηφιότητα. Στην επίθεση θα είναι ο Άκπομ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στο «δεκάρι» με τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα να μονομαχούν. Στα αριστερά θα πάει πιθανότατα ο Ελ Καντουρί, επομένως στα δεξιά θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Λημνιού και Ζαμπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X