Μήνου: «Φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

Μήνου: «Φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Μήνου!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης χαρακτήρισε περίεργο το ματς της Κυριακής (03/02, 19:30) και τόνισε ότι φαβορί της αναμέτρησης θεωρεί την ΑΕΚ λόγω έδρας.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το ντέρμπι καθώς θέλουν να αποδείξουν ότι η απόσταση στην βαθμολογία είναι τυχαία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Είναι περίεργα. Ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια των οχτώ βαθμών. Η ψυχολογία του είναι εντελώς διαφορετική και έχει το πλεονέκτημα να μπει στο παιχνίδι και να παίξει ξέροντας ότι δεν κινδυνεύει βαθμολογικά.

Βλέπουμε ότι παρά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς παρουσιάζεται καλύτερος. Είναι ένα τεστ για τον ΠΑΟΚ για να επιβληθεί και να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς αμφισβήτηση. Είναι ένα τεστ δυναμικότητας καθώς απέναντι του θα βρει μια ομάδα δυνατή με καλούς παίκτες. Η επιβεβαίωση είναι να μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Για το εάν υπάρχει φαβορί: «Φαβορί φαντάζει ο γηπεδούχος, όπως σε κάθε ντέρμπι. Στην ΑΕΚ θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι η απόσταση αυτή είναι τυχαία και θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X