Ξανά στην κορυφαία πεντάδα της εβδομάδας στο BCL ο Χάντερ (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το Λιετκαμπέλις-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Βινς Χάντερ ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός στη νίκη της ΑΕΚ στην «Cido Arena» κόντρα στην Λιετκαμπέλις (84-65), με τον εκρηκτικό σέντερ της «Βασίλισσας» να είναι για δεύτερη συνεχή βδομάδα ανάμεσα στους κορυφαίους της εβδομάδας.

Ο Αμερικανός άσος απέδειξε για άλλη μια φορά πως διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και δίκαιο βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για MVP της σεζόν αφού είχε 25 πόντους με (1/4β., 12/13 δ.) «αγγίζοντας» το νταμπλ-νταμπλ με τα 8 ριμπάουντ που μάζεψε ενώ πρόλαβε να μοιράσει και 5 ασίστ συλλέγοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΒCL.

Μαζί του, στην κορυφαία πεντάδα της 13ης αγωνιστικής βρίσκονται οι Ταμίρ Μπλατ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Μάρντι Κόλινς (Στρασμπούρ), Ιβάν Μπούβα (Μπεσίκτας) και Τζούλιαν Στόουν (Βενέτσια), ενώ ο 24χρονος αθλητής μοιάζει ένα από τα μεγάλα φαβορί για να είναι ξανά ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια αρχή έγραψε μερικά λόγια για τον Βινς Χάντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της εκεί όπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η τελευταία του εμφάνιση έκοβε την ανάσα όπως από αυτές που έχει κάνει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Η φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του πρέπει να πουλάει σαν «ζεστό ψωμί». Μπορεί ο ίδιος να θέλει να βγάλει το πόδι από το γκάζι σε κάποια φάση και να ξεκουραστεί λίγο; Όχι, ο Λούκα Μπάνκι δεν θα το επιτρέψει αυτό. Ο Χάντερ είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του και είναι έτοιμος να βάλει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του ΒCL».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X