Βινς Χάντερ: Ο άρχοντας του Basketball Champions League!

Βινς Χάντερ: Ο άρχοντας του Basketball Champions League!
Photo Credits: INTIME

Τα προβλήματα τραυματισμών ήταν πολλά για την ΑΕΚ και γενικά η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς από αυτά, αλλά ο Βινς Χάντερ έχει αποδείξει πως δεν… μασάει από αυτά, αφού στέκει «βράχος» ενώ ταυτόχρονα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Η ΑΕΚ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη που δούλεψε πολύ σκληρά και βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του και που είναι σταθερά ο κορυφαίος παίκτης της. Ταυτόχρονα ο 24χρονος άσος είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ολόκληρης της διοργάνωσης του Basketball Champions League, μπαίνοντας δίκαια στις συζητήσεις για το βραβείο του ΜVP της σεζόν παρόλο που έχει πολύ ακόμα να διανύσει.

Ο Αμερικανός σέντερ που βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται έχει καταφέρει να είναι ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης της FIBA, είναι ο πρώτος σε εύστοχα δίποντα και τέταρτος στα ριμπάουντ. Παράλληλα, είναι ο κορυφαίος στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ είναι 52ος σε λεπτά συμμετοχής πράγμα που σημαίνει πως κάνει εξαιρετικά την δουλειά του χωρίς να «σπαταλάει» τον χρόνο που βρίσκεται στο παρκέ, έχοντας πλήρες και ουσιαστικό παιχνίδι.

Σε 13 ματς, ο Βινς Χάντερ έχει τους εξής μέσους όρους:

18.7 πόντοι

69.1% στα δίποντα

60% στις βολές

7.7 ριμπάουντ

1.5 ασίστ

1.5 κλεψίματα

1.2 κοψίματα

23.4 ranking

ανά 26.4 λεπτά συμμετοχής

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X