Η Ακαδημία «Γιόχαν Κρόιφ» στα Σπάτα

Η Ακαδημία «Γιόχαν Κρόιφ» στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Γιόχαν Κρόιφ» με τους Ολλανδούς να παρουσιάζουν στους «κιτρινόμαυρους» τις βασικές του ινστιτούτου ποδοσφαίρου, που φέρει το όνομα του θρύλου του αθλήματος. Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της Ένωσης και ενημερώθηκαν για τα σχέδια επέκτασης του αθλητικού κέντρου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Συνεργασία με τους επιτελείς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Γιόχαν Κρόιφ» είχαν σήμερα οι άνθρωποι της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής του Αγιαξ, της Ίντερ και της Εθνικής Ολλανδίας Βιμ Γιονκ και ο συνεργάτης του Ρούμπεν Γιόνγκιντ παρουσίασαν τις βασικές του ινστιτούτου ποδοσφαίρου που φέρει το όνομα και που πρεσβεύει τις ποδοσφαιρικές αρχές του αείμνηστου Κρόιφ. Στη συνάντηση στα Σπάτα εκπροσώπησαν την πλευρά της ΑΕΚ ο Γρηγόρης Σαράντης, ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας Σταύρος Λέτσας, ο εργοφυσιολόγος Δημήτρης Στεργιόπουλος και ο αναλυτής απόδοσης Τάσος Πρίτσας. Οι Ολλανδοί εκπρόσωποι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ και ενημερώθηκαν για τα σχέδια επέκτασης του αθλητικού κέντρου των Σπάτων. Ηταν η πρώτη διά ζώσης επαφή των δύο πλευρών και σηματοδότησε την έναρξη μιας συνεργασίας που αναμένεται να ωφελήσει πολύπλευρα την ΑΕΚ.
#aekfc_academy #aekfamily».

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι κ. Αντώνης Σιόντης, Βιμ Γιονκ, Δημήτρης Στεργιόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Ρούμπεν Γιόνγκιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X