Το μεγάλο «όπλο» της ΑΕΚ στην υπόθεση Πόνσε

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιδόσεις του Έκι Πόνσε είναι αλήθεια πως τον έχουν φέρει πολύ ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, δίχως όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική κίνηση το τελευταίο διάστημα από πλευράς της ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο δε είναι πως επαφή για αγορά του Πόνσε από τη Ρόμα δεδομένα δεν έχει γίνει.

Άλλωστε αν η ΑΕΚ θελήσει να αγοράσει τον παίκτη, ξέρει πως μπορεί να το κάνει. Με δύο τρόπους. Είτε δίνοντας σε 4 ισόποσες δόσεις ανά μεταγραφική περίοδο 6 εκατ. Ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%, είτε 7 εκατ. Ευρώ και ποσοστό 15%.

Το ζητούμενο στο σενάριο απόκτησης του Πόνσε όμως δεν είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ και η Ρόμα, αλλά ο παίκτης. Διότι όπως εξηγήσαμε και χθες, από τα «θέλω» του παίκτη θα εξαρτηθούν τα πάντα. Του ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι έκανε «παιχνιδάκια» και επέλεξε την ΑΕΚ όταν δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά προς τιμήν του τιμάει και με το παραπάνω το συμβόλαιό του παίζοντας σε κάθε ματς στο 100%.

Η ΑΕΚ αν θέλει να κρατήσει τον Πόνσε και του χρόνου -σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Enwsi.gr» θα επιδιώξει να το κάνει επεκτείνοντας το δανεισμό του για ακόμα μία χρονιά. Προηγούμενος όμως θα πρέπει να «ψήσει» τον παίκτη.

Το μεγάλο ατού της ΑΕΚ είναι πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει τη δυνατότητα να τον δελεάσει με το ενδεχόμενο της ευρωπαϊκής συμμετοχής και στο ότι στην ΑΕΚ, σχεδόν όλες οι καριέρες των ποδοσφαιριστών αναγεννιούνται και εκτοξεύονται.

Τα παραδείγματα των τελευταίων χρόνων είναι πολλά. Ο Αραούχο, ο Βράνιες, ο Χριστοδουλόπουλος, είναι μερικοί εξ αυτών που εκτόξευσαν τις μετοχές τους. Εκεί θα ποντάρει η ΑΕΚ. Στο ότι παίρνει παίκτες και μπορεί να εκτοξεύσει και την αγωνιστική, αλλά και τη χρηματιστηριακή τους αξία.

Σε περίπτωση που ο παίκτης λοιπόν πειστεί ότι στην «Ένωση» θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του, τότε θα ανοίξει ο δρόμος της παραμονής του και τη νέα σεζόν…

Μία παράμετρος που σίγουρα θα παίξει το ρόλο της στην υπόθεση αγοράς του Πόνσε είναι ότι το συμβόλαιό του με τη Ρόμα αγγίζει το 1,2 εκατ. Ευρώ. Χρήματα που η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δε δίνει για έναν παίκτη. Για αυτό και η αγορά του είναι δύσκολη. Εκ νέου δανεισμός του όμως με κάλυψη του 60% του συμβολαίου, είναι πιθανός…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X