Δίνει 1,2 εκατ. ευρώ για Ντιένγκ η Αλ Αχλί

Δίνει 1,2 εκατ. ευρώ για Ντιένγκ η Αλ Αχλί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία δελεαστική πρόταση έχει καταθέσει η Αλ Αχλί στην ΜΚ Αλζέ για την απόκτηση του Αλιού Ντιένγκ, που έχει απασχολήσει την ΑΕΚ.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας «competition.dz», η ομάδα της Αιγύπτου έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον 21χρονο μεσοαμυντικόαπό το Μάλι, ωστόσο την ίδια ώρα ο παίκτης φαίνεται πως προτιμά την προοπτική του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Την πρόταση της Αλ Αχλί την εξετάζουν στην Αλζέ. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είναι στη Γαλλία για οικογενειακούς λόγους και σχεδιάζει να δώσει την τελική του απάντηση πριν το τέλος της εβδομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ντιένγκ είχε αποκτηθεί πριν από ένα χρόνο από την ΜΚ Αλζέ έναντι 40.000 ευρώ, ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι «μετοχές» του εκτοξεύτηκαν με αποτέλεσμα οι προτάσεις να αρχίζουν να καταφτάνουν. Όλες όμως έχουν απορριφθεί, ανάμεσά τους και αυτή της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X