Απών από την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς

Απών από την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι και η απουσία του επιθετικού από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Σέρβο να απουσιάζει, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η μυθική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, η οποία προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και καλύπτει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, είναι άλλωστε πολύ καλή για να την αρνηθεί και όλα δείχνουν ότι ο Πρίγιοβιτς είναι απών από το πρόγραμμα, καθώς σκέφτεται σοβαρά να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Σαουδική Αραβία.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πήρε κανονικά μέρος ο Γιάννης Μυστακίδης, που επέστρεψε στην Τούμπα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X