Μια... βόλτα στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων που θέλει η ΑΕΚ να κάνει σπίτι της (ΦΩΤΟ)

Μια... βόλτα στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων που θέλει η ΑΕΚ να κάνει σπίτι της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πρωί της Παρασκευής (21/12) έγινε γνωστή η πρόθεση της ΚΑΕ ΑΕΚ να μετακομίσει στο  Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων και η προσπάθεια αυτή του Μάκη Αγγελόπουλου να βρει «σπίτι» στην ΑΕΚ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν ακόμη τέσσερα κλειστά γήπεδα, το συγκεκριμένο όμως μοιάζει να είναι το πιο κατάλληλο, αφού είναι αρκετά σύγχρονο και σε εξαιρετική κατάσταση.

Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων είναι το γήπεδο το οποίο θέλει ο Μάκης Αγγελόπουλος να στεγάσει την «Βασίλισσα», καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική εγκατάσταση που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2001 και παραδόθηκε προς χρήση στις αρχές του 2004.

Πρόκειται για ένα καλοδιατηρημένο γήπεδο, που αυτή τη στιγμή, 14 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» μπορεί να γίνει μια σύγχρονη μπασκετική έδρα που θα προσελκύσει όχι μόνο τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά του αθλητισμού γενικότερα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θέλει να ενοικιάσει το κέντρο (ξεπερνά τα 65 στρέμματα μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους στάθμευσης) για πολλά χρόνια για να φτιάξει τη… δική της «αεκογειτονιά».

Στις εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα στεγαστούν τα τμήματα υποδομής, ίσως μάλιστα υπάρξει μέριμνα και για κάποια τμήματα της ερασιτεχνικής.

Μια… μικρή βόλτα στο γήπεδο βοηθά να διαπιστώσει κάποιος ότι είναι δύσκολα προσβάσιμο, καθώς δεν υπάρχει μέσο που να φτάνει στις εγκαταστάσεις, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο θα βρεθεί λύση εάν προχωρήσει η υπόθεση.

Προς το παρών ο κόσμος μπορεί να μεταβεί στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο με αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού και της εξόδου νούμερο 5 (Περιφερειακή Αιγάλεω: Άνω Λιόσια, Αιγάλεω Όρος, Σκαραμαγκάς), ενώ στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ καταλαβαίνουν πως έχει υπάρξει προβληματισμός για την προσέγγιση στην περιοχή στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως εάν υπάρξει οριστική συμφωνία, θα προκύψουν γραμμές λεωφορείων και μια νέα στάση στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των οπαδών από και προς το γήπεδο.

Η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει η πρόσοψη του γηπέδου φτάνοντας στον χώρο είναι εξαιρετική, απλά χρειάζεται αναδιάρθρωση.  Χώροι στάθμευσης υπάρχουν περιμετρικά του κλειστού γυμναστηρίου, όμως δεν είναι τόσο μεγάλοι.

Όσον αφορά στην χωρητικότητά του  ξεκινά από τους +6000 θεατές και μπορεί να φτάσει ακόμη και τους +9000 αν ανοίξουν οι πτυσσόμενες εξέδρες που φτάνουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.

Χώροι αποδυτηρίων, κυλικεία και γραφεία δείχνουν όλα να είναι προσεγμένα και έχουν αντέξει στον χρόνο. Αν τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία και η ΑΕΚ μετακομίσει στα Άνω Λιόσια,  το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι ένα απλό «φρεσκάρισμα», ενώ θα χρειαστεί να βάλει και τις… δικές της πινελιές για το κάνει πιο κιτρινόμαυρο, ούτως ώστε να τελειοποιηθεί το… κάστρο της «Βασίλισσας».

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του enwsi.gr:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X