Ετοιμοπόλεμοι οι Σαντ-Ρος-Χάντερ, τελευταία στιγμή θα κριθεί του Σάκοτα!

Ετοιμοπόλεμοι οι Σαντ-Ρος-Χάντερ, τελευταία στιγμή θα κριθεί του Σάκοτα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό τυπικά ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Betshop Basket League και τα νέα από την τελευταία προπόνηση της «Βασίλισσα» ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Μπάνκι είδε τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βινς Χάντερ να προπονούνται για όλη την διάρκεια της προπόνησης και να είναι «ετοιμοπόλεμοι» να αντιμετωπίσουν τους «πράσινους», στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Αντίθετα, ο Ιταλός κόουτς δεν ευτύχησε να δει και τον αρχηγό της «Βασίλισσας», Ντούσαν Σάκοτα να ολοκληρώνει το πρόγραμμα παρόλο που προπονήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος του, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Η συμμετοχής του έμπειρου φόργουορντ αποτελεί ερωτηματικό, με τον ίδιο να θέλει πολύ να βοηθήσει την ΑΕΚ στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς έμειναν εκτός και ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της «Βασίλισσας», ενόψει της αυριανής (23/12) αναμέτρησης με ΠΑΟ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της betshop.gr Basket League.

Στη διάθεση του προπονητή, Λούκα Μπάνκι, τέθηκαν οι Χάουαρντ Σαντ – Ρος και Βινς Χάντερ, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Το μεγαλύτερο μέρος ολοκλήρωσε και ο αρχηγός, Ντούσαν Σάκοτα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο από το ιατρικό επιτελείο και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Εκτός δράσης παρέμειναν οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X