Μπάνκι: «Συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας»

Εικόνες από το Περιστέρι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό τυπικά ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ για το πως προβλέπεται να προσεγγίσει το πρώτο του αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο 53χρονος προπονητής τόνισε πως αν η «Βασίλισσα» θέλει να πάρει κάτι από το ματς πρέπει να δώσει το 101% των δυνατοτήτων της και ταυτόχρονα να είναι προσεκτική και συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός κόουτς στο aekbc.gr:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αύριο θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ολοκληρωμένο ρόστερ και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο ακόμα και στην κακή του ημέρα.

Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δίνεις το 101% των δυνατοτήτων σου και να κάνεις το τέλειο παιχνίδι αν θες να πάρεις κάτι από αυτό. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε σωστή προσέγγιση του αγώνα, ηρεμία στο παιχνίδι μας και σαράντα λεπτά συγκέντρωσης».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X