Κορυφαία ομάδα του 2018 στο ΒCL η ΑΕΚ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Νίμπουρκ
Photo Credits: INTIME

H 9η αγωνιστική του Basketball Champions League ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Η Ένωση κόντρα στη Νίμπουρκ έφτασε στη 8η διαδοχική νίκη της στη σεζόν, ενώ νίκησε για 15η φορά σε ματς της διοργάνωσης της FIBA μέσα στο 2018.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα της ΑΕΚ την κάνουν την μοναδική ομάδα στην διοργάνωση που έχει τις περισσότερες νίκες σε σχέση με κάθε άλλη μέσα στο συγκεκριμένο έτος κάτι το οποίο η διοργανώτρια αρχή φρόντισε να το υπογραμμίσει στην επίσημη ιστοσελίδα της με τα σπουδαία επιτεύγματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Παράλληλα, το σύνολο του Λούκα Μπάνκι είχε 91% ευστοχία στις βολές κόντρα στους Τσέχους, πετυχαίνοντας 30 από τις 33 προσπάθειες από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Αναλυτικά οι αριθμοί της τελευταίας αγωνιστικής έχουν ως εξής:

  • Η AEK νίκησε για 15η φορά σε ματς του BCL μέσα στο 2018 και έχει τις περισσότερες νίκες σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση μέσα στο συγκεκριμένο έτος.
  • Η UNET Holon είναι η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του BCL που δεν πήρε ούτε έναν πόντο από τον πάγκο της κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (μετά την Khimik απέναντι στην Oradea τον Νοέμβριο του 2016). Στην πραγματικότητα, οι 69 πόντοι της UNET Holon ήρθαν από μόνο τέσσερις παίκτες.
  • Καμία ομάδα δεν έχει κάνει λιγότερα φάουλ σε αγώνα του BCL αυτής της σεζόν από την Montakit Fuenlabrada κόντρα στην Telenet Giants Antwerp (11).
  • Η Telenet Giants Antwerp έβαλε 102 πόντους κόντρα στην Montakit Fuenlabrada, τους περισσότερους που σημειώνει μια ομάδα από το Βέλγιο σε αγώνα του BCL.
  • Η Nanterre 92 επιχείρησε 18 και έβαλε έξι δίποντα απέναντι στην Iberostar Tenerife, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα σε αγώνα του BCL αυτής της σεζόν.
  • Η Telekom Baskets Bonn έβαλε το 59% των τριπόντων που δοκίμασε απέναντι στον ΠΑΟΚ (13/22) και είχε το καλύτερο ποσοστό % για μία ομάδα σε ματς του BCL αυτής της σεζόν.
  • Η ΑΕΚ έβαλε το 91% των 33 βολών που επιχείρησε (30) κόντρα στη CEZ Nymburk και είχε το καλύτερο ποσοστό % για μία ομάδα με περισσότερες από 30 βολές σε ένα ματς του BCL αυτής της σεζόν.
  • Η Opava έχει χάσει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο BCL και έχει το μεγαλύτερο ενεργό σερί ηττών στη διοργάνωση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X