Γεωργάτος: «Η ΑΕΚ έχει έναν ηγέτη στην διοίκηση- Έπαιζα για τον κόσμο!»

Γεωργάτος: «Η ΑΕΚ έχει έναν ηγέτη στην διοίκηση- Έπαιζα για τον κόσμο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά το παρελθόν, ο Γρηγόρης Γεωργάτος φόρεσε και τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο παλαίμαχος αμυντικός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και φυσικά αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ΑΕΚ. Ο Γεωργάτος αποθέωσε τον Διοικητικό Ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη, στεκόμενος και στην «Αγιά Σοφιά», ενώ μίλησε και για την πολύ καλή σχέση που είχε με τους φίλους της ΑΕΚ.

“Έκανα μια επιλογή και την τίμησα με το παραπάνω. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν δύσπιστος στην αρχή αλλά κατάλαβε ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα. Το έδειξε με έναν τρόπο που με συγκίνησε, όταν στην γιορτή μου, μου έφεραν δώρα. Χαιρόμουν που έπαιζα στην ΑΕΚ, έπαιζα για τον κόσμο και υπήρχε αμφίδρομη σχέση εκτίμησης. Ο κόσμος για την τωρινή ΑΕΚ, δεν πρέπει να κοιτά την βαθμολογία, αυτά συμβαίνουν. Η ομάδα έχει έναν ηγέτη στην διοίκηση που φτιάχνει γήπεδο και την χρηματοδοτεί, πράγμα που είναι μεγάλη υπόθεση”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X