Θλάση ο Ραμόν Χάρις, αμφίβολος με ΑΕΚ

Θλάση ο Ραμόν Χάρις, αμφίβολος με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ραμόν Χάρις δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Αρη απέναντι στον Ηρακλή και παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπεία και η συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου (8/12, 17:30) κόντρα στην ΑΕΚ θεωρείται αμφίβολη.

Η ενημέρωσή της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (03/12) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (08/12, 17:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν δυο φορές, ανεβάζοντας ρυθμούς, μετά το χθεσινό (02/12) ρεπό. Το πρωί, το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ με έμφαση στην τακτική, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκαναν βάρη και σουτ. Πριν την απογευματινή προπόνηση έγινε ανάλυση με τη χρήση video.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Ramon Harris, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπεία. Απών ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης που μετέχει στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Αύριο (04/12), η ομάδα θα γυμναστεί μια φορά, νωρίς το απόγευμα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X