Nίκη και μόνο νίκη η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Και ήταν μόνο η αρχή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη (19:30, NovaSports 1/ enwsi.gr), για την 12η αγωνιστική της Super League, με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι βρίσκονται στο -12 από την κορυφή. Περιθώρια δεν υπάρχουν για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την Ενωση να βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο και να ψάχνει παράλληλα και μια πειστική εμφάνιση. Η ΑΕΚ εξέτισε την άδικη τιμωρία της για τα επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Ολυμπιακό και θα έχει κανονικά τον κόσμο της στο πλευρό της.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να «ανακατέψει» την τράπουλα, αλλάζοντας πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα της Ενωσης. Μάλιστα, είναι πιθανό να μείνουν εκτός βασικού σχήματος παίκτες όπως ο Λιβάγια και ο Μάνταλος, αφού διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αν προσθέσει κανείς και την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης για το «κόψιμο» Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου, είναι πιθανό να δούμε μια πολύ διαφορετική ΑΕΚ.

Η επιλογή των 11 βασικών αποτελεί γρίφο, αφού ουδείς είναι σίγουρος, ωστόσο η λογική λέει ότι ο Μπάρκας θα υπερασπιστεί την «κιτρινόμαυρη» εστία, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Γκάλο. Φαβορί για τον άξονα είναι οι Γαλανόπουλος-Αλεφ και από εκεί και πέρα το… χάος. Πέραν του Μπογέ που δείχνει ακλόνητο φαβορί για την αριστερή «πτέρυγα», κανένας παίκτης δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος. Τη θέση του δεξιού χαφ διεκδικούν τόσο ο Μάνταλος, όσο και ο Γιαννιώτας, αλλά και ο Γκάλο (με τον Μπακάκη να παίρνει τη θέση του στα μπακ). Λιβάγια, Πόνσε και Αλμπάνης διεκδικούν τις υπόλοιπες θέσεις.

Η Ξάνθη βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Παναθηναϊκό και Αρη, έχοντας 18 βαθμούς, ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ). Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του, αφού εκτός αποστολής έμειναν Μπαξεβανίδης (τιμωρημένος), Σιλά, Ντε Λούκας, Φασίδης (τραυματίες).

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και τον ζωντανό σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X