Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ διαθέτει καλούς παίκτες - Δεν θα είναι εύκολος αγώνας»

Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ διαθέτει καλούς παίκτες - Δεν θα είναι εύκολος αγώνας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δυσκολία του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Αγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Ο κόουτς των Ολλανδών ανέφερε πως η Ένωση έχει καλούς παίκτες και ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αμστερνταμ (3-0) ήταν κολακευτικό για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεν Χαγκ:

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Έχουμε πίεση, αλλά δεν θα είναι εύκολο ματς. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε καλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την κρίση της ΑΕΚ και αν περιμένει εύκολο ματς: «Όχι δεν πιστεύω. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Δυσκολευτήκαμε και στην Ολλανδία. Αν και είναι κολακευτικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο εύκολο. Στο γήπεδο πρέπει να το αποδείξουμε».

Για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα: «Δεν μπορώ να σας πω. Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Όπως να παίξει ο Μπλιντ αριστερά. Αλλά δεν θα αποκαλύψω κάτι».

Για το αν σκοπεύει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στον αντίπαλο: «Δεν έχουμε να προσαρμοστούμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ΑΕΚ διαθέτει καλούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την ώρα: «Έτσι βγήκε η κλήρωση. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ασχέτως αν παίξουμε πριν την Μπάγερν. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τον Τόνι Φαν ντε Μπέικ: «Θα μπορέσει να παίξει κανονικά. Έχει προπονηθεί και είναι διαθέσιμος».

Για την αναφορά του Ουζουνίδη ότι ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου: «Τον ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δεν είναι αυτό που μας κάνει να προχωράμε. Πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Τα κοπλιμέντα είναι ωραία αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X