Θα τελείωναν έτσι και αλλιώς σε έναν μήνα!

Με τρόπο… άκομψο ο Αντρέ Σιμόες, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος «τελείωσαν» από την ΑΕΚ. Το κλίμα στον κόσμο και στα αποδυτήρια είναι… παράξενο. Τρεις πολύ καλοί χαρακτήρες, τρία παιδιά που βοήθησαν και βοηθήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια, κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ήταν κομβικοί για το κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Με την απόφαση του Μελισσανίδη τρεις βασικοί παίκτες… αποχωρούν άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι θα αποχωρούσαν σε ένα μήνα περίπου μιας και δεν είχαν συμφωνήσει με την ΑΕΚ για ανανέωση. Kαι όπως μαθαίνει ο Insider και με τους τρεις έγινε η τελευταία προσπάθεια για ανανέωση, αλλά ούτε η ΑΕΚ ανέβαινε, ούτε αυτοί έπεφταν για να υπάρξει deal.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν να ανεβαίνουν στα Σπάτα για προπονήσεις. Άλλωστε όλοι τους δεσμεύονται με συμβόλαιο, το οποίο τους κρατάει στους «κιτρινόμαυρους» έως και τον Ιούνιο του 2019.

Αφού λοιπόν τα συμβόλαια των τριών «κομμένων» δεν θα ανανεωθούν το μήνυμα που τους έστειλε η διοίκηση της Ένωσης είναι σαφές. Οι τρεις, λοιπόν, είναι ελεύθεροι να ψάξουν να βρουν προτάσεις και εφόσον αυτές καλύπτουν την ομάδα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) τότε μπορούν να αποχωρήσουν από τον Ιανουάριο.

Η ΑΕΚ ψάχνει ήδη αντικαταστάτες αφού σχεδιάζει ήδη την νέα σεζόν. Πάντως και για την τωρινή έψαχνε χαφ δίχως την αποχώρηση Σιμόες, άρα η λογική λέει ότι πρέπει να πάει για δύο. Για στόπερ η λύση Σβάρνα ίσως προκριθεί για τρίτη επιλογή, ενώ για τον Μπακασέτα δεν αποκλείεται να ανακινηθεί θέμα εξτρέμ άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση δεν τελείωσαν για θέμα συμπεριφοράς ή χαρακτήρα και για αυτό ήταν… άκομψος ο τρόπος που αποχωρούν μετά από τόσα χρόνια καλής συνεργασίας.

Το -12 αναγκάζει την ΑΕΚ να σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν, να πορευτεί με παίκτες που θα παραμείνουν και του χρόνου και έτσι «παγώνουν» οι τρεις.

Ολοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Διοίκηση και προπονητής.

Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X