Οι αριθμοί του Κύμη-ΑΕΚ

Οι αριθμοί του Κύμη-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία θα… κυνηγήσουν οι παίκτες της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην Κύμη για την 6η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Συγκεκριμένα, ο  Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα χρειαστεί μόλις 2 ριμπάουντ προκειμένου να φτάσει τα 400 στην κατηγορία ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις θέλει να μοιράσει μόλις μία ασίστ για να τις… εκατοστήσει στο πρωτάθλημα.

Έπειτα, ο «καυτός» Βινς Χάντερ έχει τρεις τάπες στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Betshop Basket League ενώ «μετράει» τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων δείχνοντας πως είναι στα καλύτερα του.

Τέλος, οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι έχουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ ενώ αντίθετα δεν τα πάνε καλά στα τρίποντα αφού στα τρία τελευταία έχουν μονοψήφιο αριθμό εύστοχων προσπαθειών.

Αναλυτικά οι αριθμοί των δύο ομάδων, έχουν ως εξής:


ΑΕΚ
*Με δύο ριμπάουντ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα φτάσει τα 400 στην καριέρα του στην κατηγορία ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις απέχει μία ασίστ από τις 100.
*Ο Βινς Χάντερ είχε τρεις τάπες σε τρία από τα πέντε παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος ενώ παράλληλα μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων.
*Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ έχει συμπληρώσει η ΑΕΚ που όμως στον αντίποδα έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων στα τρία τελευταία.

ΚΥΜΗ

*Δύο εύστοχα δίποντα χρειάζεται ο Σταύρος Τουτζιαράκης για να γίνει ο πρώτος στη διαδρομή της Κύμης στην Betshop Basket League που θα φτάσει τα 100. Παράλληλα με μία ασίστ θα μπει στην πρώτη 10άδα της ομάδας της Εύβοιας.
*Ο Κρις Χόρτον είχε τουλάχιστον δύο επιθετικά ριμπάουντ και μία τάπα σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος.
*Η Κύμη ξεπέρασε τα 20 λάθη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Betshop Basket League με Κολοσσό H Hotels, Περιστέρι Βίκος Cola και ΠΑΟΚ. Είναι πρώτη σε αυτή τη στατιστική κατηγορία με μέσο όρο 18,2, αρκετά πιο μεγάλο από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έχει 15 ανά αγώνα.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X