Με τον 16χρονο Στέργιο Πράπα η προετοιμασία της ΑΕΚ για Λιετκαμπέλις

Με τον 16χρονο Στέργιο Πράπα η προετοιμασία της ΑΕΚ για Λιετκαμπέλις
Photo Credits: INTIME

Οι τραυματισμοί έχουν πλήξει την ΑΕΚ η οποία δεν υπολογίζει στους Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, Ντούσαν Σάκοτα, Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλη Καββαδά για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Λιετκαμπέλις για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Λούκα Μπάνκι θέλοντας να ολοκληρώσει την προετοιμασία του χωρίς να αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα λειτουργίας, κάλεσε τον Στέργιο Πράπα ο οποίος προπονείται με τους Εφήβους του Νίκου Χατζή να συμμετάσχει στην «κιτρινόμαυρη» προπόνηση.

Ο νεαρός αθλητής  διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες αποτελεί μία από τις μεγάλες «επενδύσεις» της «Βασίλισσας» ενώ να θυμίσουμε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών το καλοκαίρι του 2017.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει δηλωθεί κανονικά στη λίστα της ΑΕΚ για το Basketball Champions League λίγο πριν ξεκινήσει η φάση των ομίλων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της «Βασίλισσας» ενόψει της αυριανής (13/11) αναμέτρησης με Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του BCL.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λούκα Μπάνκι ήρθε να προστεθεί και αυτό του Ξαβιέ Ρατάν Μέις, που τραυματίστηκε στο ματς Πρωταθλήματος με τον Χολαργό. Εκτός παρέμειναν και οι Ντούσαν Σάκοτα (ατομικό πρόγραμμα), Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς, οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπεία.

Αντίθετα, κλήθηκε εσπευσμένα στις προπονήσεις, ο Στέργιος Πράπας, από την ομάδα των Εφήβων».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X