Μπάνκι: «Να υπερασπιστούμε την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου»

Μπάνκι: «Να υπερασπιστούμε την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Αύριο, η ΑΕΚ ρίχνεται στην «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (18:00) και όλοι στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θέλουν τη νίκη προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ (aekbc.gr) εκεί όπου τόνισε πως η «Βασίλισσα» καλείται να πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς και ταυτόχρονα να υπερασπιστεί τον περσινό θρίαμβο της ομάδας. Στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι σε σύγκριση με το τελευταίο τους ραντεβού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 53χρονου προπονητή:

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την περσινή επιτυχία (της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος), ωστόσο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίσαμε στο ΟΑΚΑ για το Πρωτάθλημα. Πρόσθεσε τέσσερις νέους παίκτες στο ρόστερ του και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ξέρουμε, ότι θα είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας για πολλούς λόγους.  Θα τον χαρακτήριζα αγώνα «ζωής ή θανάτου». Αισθανόμαστε, όμως, την ανάγκη να κάνουμε μία σοβαρή εμφάνιση που θα μας δώσει τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X