Γιάνκοβιτς: «Δύσκολη αντίπαλος η ΑΕΚ, μπορούμε όμως να γίνουμε επικίνδυνοι»

Γιάνκοβιτς: «Δύσκολη αντίπαλος η ΑΕΚ, μπορούμε όμως να γίνουμε επικίνδυνοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μέσα από την επίσημη σελίδα του Χολαργού, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας των βορείων προαστίων, ενώ σχολίασε και το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (10/11).

Σχετικά με την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και το 2/2 εντός έδρας τόνισε: «Ξέραμε ότι παίζαμε ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει έναν καλό προπονητή και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Το πιο βασικό κατά την γνώμη μου είναι πως κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής μας, όσον αφορά την προσέγγιση του ματς. Σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό λειτουργήσαμε ανάλογα με αυτά που είχε σχεδιάσει ο κόουτς με τους συνεργάτες του και ήρθε η νίκη για την οποία είμαστε όλοι χαρούμενοι» υποστηρίζει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Χολαργού στη νίκη επί του «δικεφάλου» και συμπληρώνει: «Δυο πράγματα ήταν εκείνα που έκριναν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν το γεγονός ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη σχεδόν την διάρκεια του και το δεύτερο σ’ ένα νεκρό σημείο που είχαμε και εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και πλησίασε στο σκορ, μείναμε ψύχραιμοι, βάλαμε μεγάλα σουτ και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει».

Επιπλέον, ο Γιάνκοβιτς εξέφρασε την ελπίδα για μεγαλύτερη στήριξη δηλώνοντας πως «θα θέλαμε ο κόσμος να είναι πιο ενεργός. Είμαστε από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που εκπέμπουν υγεία και έχουν ένα ωραίο σύνολο που αρέσει σε κάθε μπασκετικό μάτι. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X