Παπαθεοδώρου: «Πολύ ποιοτικός αντίπαλος η ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Πολύ ποιοτικός αντίπαλος η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Βενέτσια για το BCL, με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», Ηλία Παπαθεοδώρου, να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (17:00), για την Basket League.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ελληνικό πρωτάθλημα, ο αντίπαλος επίσης είναι πάρα πολύ ποιοτικός αλλά πρώτα απ’όλα πρέπει να δούμε σήμερα λίγο τα λάθη που κάναμε χθες και να ασχοληθούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου από αύριο. Σίγουρα πρέπει να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από πλευράς συγκέντρωσης και ετοιμότητας».

Για την απουσία του Γκος και αν θα βρίσκεται στην αποστολή: «Το θέμα δεν είναι μόνο να βγάλει την προπόνηση αλλά να δούμε και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται από πλευράς ετοιμότητας. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, θα δούμε και τη προπόνηση της Παρασκευής και θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο, αν θα έρθει μαζί μας στην Αθήνα, αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Θέλουμε να είναι 100% έτοιμος, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε σε καμιά περίπτωση, οπότε θα αποφασίσουμε τις επόμενες δυο ημέρες».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X