Ανακούφιση για Μπογέ!

Ανακούφιση για Μπογέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακουφίστηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όταν διαβεβαιώθηκαν από τον Λούκας Μπογέ ότι είναι εντάξει, μετά το τέλος του ντέρμπι. Το ιατρικό τιμ της Ενωσης έπεσε πάνω στον Αργεντινό, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αφού υπήρχε αγωνία για το αν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση, σχετικά με τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός ομάδας για αρκετό διάστημα.

Ο Μπογέ είχε σχηματισμένο στα χείλη του ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας, ανάλογο με εκείνο που έχει στα Σπάτα όλο το τελευταίο διάστημα και διαβεβαίωνε τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» ότι είναι μια χαρά.

Ωστόσο, επειδή ο τραυματισμός του ήταν ύπουλος, θα υπάρξει ειδική διαχείριση το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αυξηθεί σταδιακά ο χρόνος συμμετοχής του, χωρίς να υπάρξει κάποιο ρίσκο. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, αν τελικά αυτός γινει μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X