Πέταγε…φωτιές ο Μπογέ!

Πέταγε…φωτιές ο Μπογέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Λούκας Μπογέ από την ΑΕΚ, στις συνομιλίες των «κιτρινόμαυρων» υπεύθυνων καταγράφονταν ενθουσιασμός. Εχοντας παρακολουθήσει επισταμένως τον Αργεντινό, ήταν βέβαιοι πως έκαναν κίνηση ματ. Τότε μάλιστα, έκαναν λόγο για την πιο σπουδαία μεταγραφή του καλοκαιριού σε όλο το πρωτάθλημα! Όπως έδειξε στα πρώτα επίσημα λεπτά του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μπογέ, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Εστω και με μεγάλη καθυστέρηση, στο χθεσινό ντέρμπι ο Μπογέ έκανε την πρώτη συμμετοχή του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Επαιξε για 13’ (συν τις καθυστερήσεις) και έδειξε πως βγάζει…φωτιές. Παίκτης με απίστευτο επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, που άλλαξε όλη τη ροή του ματς και συνέβαλε τα μέγιστα για να κλείσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό μέσα στην περιοχή του. Αυτό που ενθουσίασε είναι πως ο Μπογέ δεν έχανε με τίποτα την μπάλα από τα πόδια του.

Φοβερή αντίληψη του χώρου, ατομική ενέργεια, μεγάλη διάθεση. Ο Μπογέ είναι εκείνος που ξεκινά το μοίρασμα της μπάλας στη φάση του γκολ του Μπακασέτα. Ταλαιπώρησε όλη την άμυνα του Ολυμπιακού, έβαλε δύσκολα στον Ελαμπντελαουί, αλλά και σε όποιον παίκτη έκανε το…λάθος να επιχειρήσει να τον μαρκάρει. Ακόμα και ο Τουρέ, δεν κατάλαβε ούτε καν από πού ξέφυγε ο Μπογέ σε δύο συναπαντήματα. Δουλεύοντας πλέον σε φυσική κατάσταση, ο Αργεντινός θα είναι λύση πρώτης γραμμής αμέσως μετά τη διακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X