Μαρτίνς: «Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο»

Μαρτίνς: «Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς: 

«Στο τελευταίο λεπτό είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και είναι κρίμα που δεν την αξιοποιήσαμε. Έγινε ένα πολύ ωραίο και ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, όμως από κει και μετά ανεβήκαμε αισθητά, πιέσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας. 

Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα μας έλειψε ο κόσμος μας, είναι σαφές αυτό. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τους 3 βαθμούς- βέβαια το ίδιο θα λένε και οι αντίπαλοι για τις δικές τους ευκαιρίες. 

Όπως ξαναείπα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ισορροπημένο και προσφέραμε θέαμα. 

Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας, με τον καιρό θα βελτιωθούμε. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, αντιμετωπίσαμε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X