Νίκες πεντάδας για Ατρόμητο, Άρη

Νίκες πεντάδας για Ατρόμητο, Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τέταρτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσαν Ατρόμητος και Άρης, που κέρδισαν με 2-0 τους Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

Ο Ατρόμητος πέρασε εύκολα από τη Λιβαδειά, νικώντας με 2-0 τον Λεβαδειακό και βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ στο 47′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όπου οι αμυντικοί του Λεβαδειακού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, ενώ ο Ουγκράι στο 64′ βγήκε στην κόντρα και διπλασίασε τα τέρματα των Περιστεριωτών.

Με την… ψυχή στο στόμα ο Άρης πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με 2-0. Το τελικό σκορ ήρθε πολύ πιο δύσκολα από όσο μαρτυράει η έκτασή του, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο φινάλε της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 87′ ο Ματέο με πέναλτι και στις καθυστερήσεις ο Γιουνές έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X